NFT

NFT er en dansk handelsvirksomhed med fokus på gør det selv-artikler til det nordiske marked. Vi leverer den bedste service og fokuserer på lavest mulige omkostninger i alle led. Vores kunder er grossister, importører og detailkæder på det nordiske marked.

Vi vil være de første til at vise vores kunder de nye ideer og produkter, der dukker op på gør det selv-markedet, og tilbyde produkterne til den bedste pris fra starten.

NFT blev startet i 2016, og firmaets ejere har tilsammen mere end 30 års erfaring på det nordiske gør det selv-marked indenfor mange forskellige produktgrupper.

Vores forretningsidé er at bringe vores kunder tæt på de bedste producenter, handelshuse og agenturer rundt om i hele verden. Vi garanterer de rigtige produkter, i de bedste kvaliteter, som overholder gældende regler, standarder og produkt specifikke krav.

Vi tilbyder vores kunder at levere produkterne på den måde der passer bedst til deres set-up, hvad enten kravet er FOB, DDP, via lager eller andre specifikke ønsker.

Vores speciale område er el-værktøj og håndværktøj. Derudover har vi viden om mange forskellige gør-det-selv produkter, hvor vi vil kunne hjælpe jer på vej til de helt rigtige løsninger og producenter.